NIEUWS voor onze huurders in het Westerkwartier

JUNI 2021 - EXTERN BERICHT VAN FARYS 

Geplande wateronderbreking - op 08 juli 2021 geen water in onze woningen in de Karel Van de Woestijnestraat & de Sint Catharinapolderstraat. 

 

Farys meldt ons een geplande wateronderbreking. Ze zullen werken uitvoeren aan een aftakking op het leidingennet. In principe werden de bewoners hiervan door Farys zelf al geïnformeerd. We hielden er aan de informatie die wij mochten ontvangen van Farys ook te delen.

 

De werken zullen uitgevoerd worden op donderdag 8 juli 2021, van 08 tot 16.00 uur. Voor deze werken moet de watertoevoer dicht. Dit betekent dat er op donderdag 8 juli 2021 tussen 08 en 16.00 uur tijdelijk geen water zal zijn.

 

Deze werken worden uitgevoerd in Karel Van de Woestijnestraat 22 - 42, Karel Van de Woestijnestraat 34 - 47 en Sint-Catharinapolderstraat 33 - 35.

 

Ben jij huurder in één van deze woningen? 

Hou er dus rekening mee dat u op dat moment geen water zal kunnen nemen. Niet uit de kraan, niet om het toilet door te spoelen, niet om een wasmachine te laten draaien, ... Farys vraagt om tijdens de onderbreking alle kranen dicht te laten en alle toestellen op water uit te schakelen. Farys bracht ook de brandweer op de hoogte van deze onderbreking. Elke bewoner in onze betrokken gebouwen heeft deze huurdersbrief in de bus gekregen. Bedankt alvast voor jouw begrip, geduld en positieve medewerking.

 

De laatste stand van zaken van deze werken vindt u steeds op werken.farys.be. Hebt u toch nog vragen over deze wateronderbreking bel dan Farys op 078 35 35 88.

 

Naar de huurdersbrief van juni 2021 (pdf - 1,9 MB) voor onze huurders in de betrokken woningen in het Westerkwartier.

 

----------

 

BERICHT VAN ONZE TECHNISCHE DIENST 

De toegangspaden naar de appartementsgebouwen in Golvenstraat 4 & 6 worden vernieuwd.   

Huurdersbrief, woensdag 17 maart 2021 

 

Onze appartementsgebouwen in de Golvenstraat in Oostende hebben elk een toegangspad en een strook langs de gevel in tegels. De meeste paden zijn al enige tijd geleden heraangelegd. Enkel de toegang tot  Golvenstraat 4 en 6 stond nog op de planning om te vernieuwen. In maart 2021 worden deze werken dan toch al uitgevoerd. We zijn blij dat deze karwei kan gebeuren. Zo krijgen al onze huurders in de Golvenstraat een veiligere toegang tot hun woning. Bovendien verbeteren we zo ook het uitzicht van de straat. De huurders werden via huurdersbrief persoonlijk geïnformeerd over deze werken. 

 

Eindelijk is het zover! Onze huurders in Golvenstraat 4 en 6 krijgen een veiligere toegang tot hun woning. De toegangspaden daar waren dringend aan vernieuwing toe. De werken stonden al eerder op de planning, maar moesten door onvoorziene omstandigheden uitgesteld worden. Aannemer Deschacht bouwmaterialen BVBA heeft ons begin deze week laten weten dat deze werken nu kunnen opstarten.  

 

Vanaf - ten vroegste - donderdag 18 maart 2021 zal de aannemer het toegangspad naar de algemene inkom én ook de strook langs de gevel vernieuwen. Dit zowel voor Golvenstraat 4 als voor Golvenstraat 6.  

 

De toegang tot de appartementsgebouwen zal dus tijdelijk onderbroken zijn. De aannemer stelt wel alles in het werk om de  bewoners zo vlot en veilig mogelijk binnen en buiten te laten. De werken worden ook zo snel als mogelijk afgerond.  

 

Na deze heraanleg, zullen alle toegangspaden in de Golvenstraat vernieuwd zijn. De toegang tot alle appartementsgebouwen in de Golvenstraat zal veiliger zijn. En ook het uitzicht van de buurt zal verbeteren. In de week van 17 maart 2021 werden deze werken volledig afgerond.  

 

Aan onze huurders: Bedankt voor jouw geduld. En onze oprechte excuses voor dit toch wel late bericht. Dit was buiten onze wil. Wij hopen dat je de huurdersbrief van 17 maart 2021 nog op tijd in de brievenbus gevonden hebt. Ondervind je problemen of heb je vragen over deze werken? Aarzel niet om ons te contacteren! We zoeken samen naar een oplossing.   

--------------- 

Huurdersbrief over de heraanleg van de toegangspaden in Golvenstraat 4 & 6 (pdf - 2,8 MB)