NIEUWS voor onze huurders op de Vuurtorenwijk

AUGUSTUS 2021 - EXTERN BERICHT VAN FARYS 

Geplande wateronderbreking - op 10 augustus 2021 geen water in Dr. Edouard Moreauxlaan 293 - 299 (oneven nummers), Taboralaan 1 - 13 (oneven nummers) en Karveelstraat 1 - 7 (oneven nummers)

 

Farys meldt ons een geplande wateronderbreking. Ze zullen werken uitvoeren aan het leidingennet. In principe werden de bewoners hiervan door Farys zelf al geïnformeerd. We hielden er aan de informatie die wij mochten ontvangen van Farys ook te delen.

 

De werken zullen uitgevoerd worden op dinsdag 10 augustus 2021 tussen 08.00 en 16.00 uur. Voor deze werken moet de watertoevoer dicht. Dit betekent dat er tijdelijk geen water zal zijn in Dr. Edouard Moreauxlaan 293 - 299 (oneven), Taboralaan 1 - 13 (oneven) en Karveelstraat 1 - 7 (oneven).

 

Ben jij huurder in één van deze woningen? 

Hou er dus rekening mee dat u op dat moment geen water zal kunnen nemen. Niet uit de kraan, niet om het toilet door te spoelen, niet om een wasmachine te laten draaien, ... Farys vraagt om tijdens de onderbreking alle kranen dicht te laten en alle toestellen op water uit te schakelen. Farys bracht ook de brandweer op de hoogte van deze onderbreking. Elke bewoner in onze betrokken gebouwen heeft deze huurdersbrief in de bus gekregen. Bedankt alvast voor jouw begrip, geduld en positieve medewerking.

 

De laatste stand van zaken van deze werken vindt u steeds op werken.farys.be. Hebt u toch nog vragen over deze wateronderbreking bel dan Farys op 078 35 35 88.

 

Naar de huurdersbrief van aug 2021 (pdf - 1,89 MB) voor onze huurders in de betrokken woningen op de Vuurtorenwijk.

 

----------

artikelafbeelding

Woonproject 'Met Zicht'

Op de unieke locatie aan de Spuikom komt het woonproject “Met Zicht” met 13 woningen en 60 appartementen. De wijk zal zo een volledig nieuw uitzicht krijgen.