NIEUWS voor onze huurders op het Hazegras

JUNI 2021 - EXTERN BERICHT VAN FARYS 

Geplande wateronderbreking - op 08 juli 2021 geen water in ons gebouw in de Lijndraaiersstraat 32

 

Farys meldt ons een geplande wateronderbreking. Ze zullen werken uitvoeren aan een aftakking op het leidingennet. In principe werden de bewoners hiervan door Farys zelf al geïnformeerd. We hielden er aan de informatie die wij mochten ontvangen van Farys ook te delen.

 

De werken zullen uitgevoerd worden op donderdag 8 juli 2021. Voor deze werken moet de watertoevoer dicht. Dit betekent dat er op donderdag 8 juli 2021 tijdelijk geen water zal zijn.

 

Deze werken worden uitgevoerd in Lijndraaiersstraat 32 tot 36 en in Lijndraaiersstraat 1 tot 5.

 

Ben jij huurder in één van deze woningen? 

Hou er dus rekening mee dat u op dat moment geen water zal kunnen nemen. Niet uit de kraan, niet om het toilet door te spoelen, niet om een wasmachine te laten draaien, ... Farys vraagt om tijdens de onderbreking alle kranen dicht te laten en alle toestellen op water uit te schakelen. Farys bracht ook de brandweer op de hoogte van deze onderbreking. Elke bewoner in onze betrokken gebouwen heeft deze huurdersbrief in de bus gekregen. Bedankt alvast voor jouw begrip, geduld en positieve medewerking.

 

De laatste stand van zaken van deze werken vindt u steeds op werken.farys.be. Hebt u toch nog vragen over deze wateronderbreking bel dan Farys op 078 35 35 88.

 

Naar de huurdersbrief van juni 2021 (pdf - 1,9 MB) voor onze huurders in het betrokken gebouw op het Hazegras.

 

----------

MEI 2021 - BERICHT VAN ONZE DIENST GEBOUWENBEHEER & ONDERHOUD

Energiedeskundigen-in-opleiding leren EPC voor gemeenschappelijke delen opstellen in ons gebouw Baken - Lijndraaiersstraat

Wij stellen onze gebouwen soms open voor onderwijs en opleidingen. Zo ook voor de leerlingen van onze energiedeskundige. Hij heeft toestemming gekregen om in de gemeenschappelijke delen van het gebouw Baken (Lijndraaiersstraat 32) een cursus over het Energieprestatiecertificaat (EPC) te geven aan energiedeskundigen-in-opleiding. Zij leren zo in de praktijk hoe ze een EPC voor de gemeenschappelijke delen moeten opmaken.

 

Deze opleiding gaat door op dinsdag 18 mei 2021 tussen 13u en 21u. De leerlingen betreden in kleine groepjes het gebouw (coronaproof). Onze huurders kregen een brief in de bus met alle praktische informatie over deze opleidingdsdag.

 

Wij vinden het alvast fijn om op deze manier te kunnen bijdragen aan de opleiding van deze energiedeskundigen in spe.

 

Naar de huurdersbrief van mei 2021 voor de huurders van Lijndraaiersstraat 32