NIEUWS voor onze huurders in het CENTRUM

SEPTEMBER 2021 - BERICHT VAN ONZE DIENST ONDERHOUD & GEBOUWENBEHEER

Nieuwe aannemer voor het onderhoud van de elektrische verwarming: Ronny Wittesaele 

Het onderhoud van de elektrische verwarming in onze gebouwen in de Sint-Franciscusstraat wordt in de eerste helft van september 2021 gedaan door onderhoudsfirma Ronny Wittesaele. Zij zullen de bewoners telefonisch contacteren om een afspraak te maken en het onderhoud in te plannen. 

 

Bedankt alvast aan onze huurders voor een positieve medewerking.

---------------

 

SEPTEMBER 2021 - BERICHT VAN ONZE DIENST GEBOUWENBEHEER

Lift Sint-Franciscusstraat 42 TIJDELIJK buiten gebruik. 

De lift in uw gebouw werkt tijdelijk niet. De motor is defect, waardoor de lift niet meer kan gebruikt worden. De technische experten zijn ter plaatste geweest. De herstelling zal zo'n tweetal weken in beslag nemen. We schatten dat de lift midden september zal hersteld zijn.

 

Tot na deze herstelling kan de lift niet gebruikt worden. We begrijpen dat dit zeer vervelend is. We doen nu ons uiterste best, samen met de liftfirma om dit probleem zo snel als mogelijk op te lossen.

 

We begrijpen dat dit niet evident is. Bent u minder mobiel, vormen trappen een probleem, krijgt u voor uw verplaatsingen hulp,...? Verwittig hen dan best dat de lift buiten gebruik is en dat u ondersteuning nodig hebt om tot beneden te komen.

 

Bedankt alvast aan onze huurders voor hun geduld en positieve medewerking!

 

Naar de huurdersbrief van september 2021 (pdf - 2;6 MB) voor onze huurders in Sint-Franciscusstraat 42 in Oostende

------------